Behandlinger

Hvad er Kranio-Sakral terapi?


En blid behandlingsform, som balancerer din kranio sakrale rytme og på den måde afbalancerer dit centralnervesystem. Med meget lette tryk på bestemte steder på kroppen samt ved at rette de ubalancer og skævheder der måtte være. Det Kranio-Sakrale system består af knoglerne i kraniet, ansigtet og korsbenet og spinalvæsken, som cirkulerer omkring hjernen samt de membraner, som holder hjernen på plads i forhold til kranieknoglerne.

Nakken, ryggen, korsben vil på denne  måde blive rettet / korrigeret ganske blidt.


Læs mere

Hvad er Zoneterapi?


Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til at bedre kroppens funktion, og dermed genoprette kroppens balance. Du vil få en udrensning i din krop af dine organers funktion.


Læs mere

ÅBNINGSTIDER


Mandag - fredag  9 - 19

1 lørdag om måneden
Copyright Krystalsol 2024© All Rights Reserved

Hvad er bindevævsmasage?


Jeg bruger Rosenberg Teknik som er en blid, behagelig bindevævsmassage, der kan rette kroppen op, give bedre kropsholdning, øge fleksibiliteten, forbedre vejrtrækningen og fornemmelsen af velbehag. Derudover kan bearbejdning af arvæv (fibrose) blødgøre det fortykkede væv med øget fleksibilitet til følge.


Teknikken anvendes på specielle steder på kroppen, via triggerpunkter, akupunktur-punkter, meridianer og akupunkturstriber.


Læs mere

Hvad er Tensegrity?


Tensegrity er en blid, behagelig og omfattende åbning af alle led i din krop. Tensegrity er suverænt til at afdække, hvor det fysiske spændingscenter fra et trauma sidder.


En behandling med Tensegrity er ideel til at løsne spændinger i musklerne, smerter i leddene og stivhed i bevægelserne. Tensegrity giver dig en fornemmelse af velvære, en forøgelse af fleksibilitet og en fornyelse i hele muskel-skelet-systemet.


Læs mere

Hvad er Access Bars?


Access Bars er 32 forskellige energipunkter som løber igennem og rundt om hovedet. En Bar er en energibane mellem to punkter som er forbundet med centre i vores hjerne, som lagrer vores oplevelser. Ved let og blid berøring aktiveres disse punkter, derved løber der energi igennem dem, og begrænsende tankemønstre og overbevisninger frigøres.


Læs mere

KONTAKT


Nøddelunden 216, 2765 Smørum

info@krystalsol.dk

Tlf. 6178 5616

       KRYSTALSOL ved Hanne Regel

       Kranio-Sakral terapeut