Access Bars

Symptomer som Access Bars kan afhjælpe:    S
tress


Søvnløshed

Indre uro

Tankemylder

Modløshed

Tristhed

ADHD


Behandlingen


Under en Access Bars behandling berører jeg 32 energi punkter (kaldet "bars") på dit hovede. Disse punker som jeg aktiverer realaterer sig energi mæssigt til forskellige områder i dit liv, bl.a. krop, seksualitet, penge, kontrol, kommunikation, relationer, glæde, sorg, håb og drømme.


Disse energibaner har gemt alle dine tanker, ideer, holdninger, beslutninger og overbevisninger du måtte have både bevidst og ubevidst. Du behøver derfor ikke en bevidst bearbejdning af disse, men via min aktivering af punkterne vil denne ophobede energi frigives og du slipper af med dit tankemylder eller begænsende tankemønster.  Vi er gennem tiden, blevet overfyldt og det sætter sig som størknet energi, der giver sig udslag i fysiske og psykiske sygdomme.


Når punkterne berøres, opløses de blokeringer og fastlåste tankemønstre...


Alle kan modtage Access Bars, selv børn har stor gavn af behandlingen.

Det har vist sig at børn og voksne med ADHD specielt nyder godt af Access Bars, og oplever at få mere frihed og lethed efter.


Behandlingen varer ca. en time, hvor du ligger behageligt på briksen og slapper af. Mange falder ofte i søvn. Så hvis du er meget stresset, kan BARS behandlingerne få dig helt i ro igen og til en afslappet tilstand.

Du skal bare ligge og nyde og tage imod denne omsorgsfulde behandling.

ÅBNINGSTIDER


Mandag - fredag  9 - 19

1 lørdag om måneden
KONTAKT


Nøddelunden 216, 2765 Smørum

info@krystalsol.dk

Tlf. 6178 5616

       KRYSTALSOL ved Hanne Regel

       Kranio-Sakral terapeut

Copyright Krystalsol 2023© All Rights Reserved