Bindevævsmassage

Hvad afhjælper bindevævsmassage?    A
rvæv


Muskelspændinger

Stivhed

Ubalancer i fordøjelsessystemet

Nakke – ryg – og lændesmerter

Bækkenløsning

Hovedpine

Ledsmerter

Skæv kropsholdning

Manglende fleksibilitet

Problematisk vejrtrækning

Mangel på spænding i huden


Behandlingen kombineres altid med Kranio Sakral Terapi.

Behandlingen


Jeg bruger Rosenberg Teknik som er en blid, behagelig, specifik bindevævsmassage, udviklet af Stanley Rosenberg, der kan rette kroppen op, give bedre kropsholdning, øge fleksibiliteten, forbedre vejrtrækningen og fornemmelsen af velbehag. Derudover kan bearbejdning af arvæv(fibrose) blødgøre det fortykkede væv med øget fleksibilitet til følge.


Teknikken anvendes på specielle steder på kroppen, via triggerpunkter, akupunktur-punkter, meridianer og akupunkturstriber.


Hvad kan Rosenberg teknikken forbedre?

Bindevævet ligger imellem organer, muskler og knogler og holder sammen på disse. En muskel er en bindevævssæk (muskelhinde) med muskelfibrene lejret heri. Behandlingen får muskelhinden til at slappe af og muskelfibrene bliver afslappede. Derfor kan man med Rosenberg Teknik løsne en muskel med et let tryk på muskelhinden, i stedet for at mase dybt i musklens modstand.


Hvor der er spænding imellem huden og musklerne eller knoglerne under huden, er der manglende bevægelsesfrihed mellem huden og disse underliggende dele af kroppen. Det samme gælder for 2 muskler, der ligger tæt opad hinanden. De bør være to separate muskler, der frit kan bevæge sig/arbejde i hver deres retning, men er de "klistrede" sammen, opstår der ofte smerter, når den ene muskel er nødt til at trække den anden med.


Jeg arbejder i bindevævet og bearbejder kroppens triggerpunkter, akupunkturpunkter, meridianer og ”akupunkturstriber”. Vi er vant til at vores muskler bliver masseret, men ofte ligger spændingen i bindevævet omkring musklerne. Hvis bindevævet er spændt kan musklerne ikke finde sin naturlige afspænding. Vores bindevæv er forbundet igennem hele vores krop (ligesom vores nervevæv), så en afspænding èt sted, vil forplante sig i hele kroppen. Bindevævsmassage skaber ”rum” og velvære i kroppen og giver mulighed for at kroppen kan genfinde sin naturlige balance.


Jeg har rigtig god erfaring med Rosenberg kombineret med Kranio-sakral Terapi samt Tensegrity. Så jeg kombinerer og retter behandlingen specifikt til for den enkelte klient.


Hvornår bruges Bindevævsmassage / Rosenberg Teknik?

Bindevævsmassage er effektivt til alt hvor det er muskelspændinger som skaber problemer. Spændinger i bindevævet gør ondt og

hæmmer musklernes bevægelser, og får dig til at bruge musklerne forkert. Herved skabes skævheder og vrid i kroppen, som igen kan føre til f.eks. ryg- og lændeproblemer osv. osv.


Ved bindevævsmassage løsnes de spændinger der skaber skævhederne, og kroppen bringes tilbage i en balance hvor den fungerer optimalt.


ÅBNINGSTIDER


Mandag - fredag  9 - 19

1 lørdag om måneden
KONTAKT


Nøddelunden 216, 2765 Smørum

info@krystalsol.dk

Tlf. 6178 5616

       KRYSTALSOL ved Hanne Regel

       Kranio-Sakral terapeut

Copyright Krystalsol 2023© All Rights Reserved