Klientberetninger

KLIENTBERETNINGER

En stor tak til alle mine klienter for deres tilbagemeldinger!


Jeg vil forsat meget gerne have tilbagemeldinger; de er meget værdifulde i mit arbejde, så jeg får mulighed for, at hjælpe flere med lignende problemer.

De vil løbende blive lagt på hjemmesiden.


Min datters migræne

Kære Hanne

Min datter på 12 år har virkelig haft stor gavn af din behanding i forbindelse med migræne. Hun var meget hårdt ramt i en periode med anfald næsten enn gang om ugen og vi havde ikke kunnet gøre noget forebyggende.

Efter at have været til behandling hos dig, fik hun en helt anden ro og der gik flere måneder mellem migræneanfaldene og regelmæssige behandlinger kunne holde migrænen væk.

Maja var virkelig glad for behandlingen og du var også rigtig god til at forklare, hvad du gjorde og hvad der skete i kroppen.

Tusind tak for det.

MVH Lone


Babybehandling

Hej Hanne og alle med en nyfødt.

Vi kom til dig med vores kun 3 dages gamle pige. Hun var utryg, grædende og helt spændt op. Vi kunne ikke ligge hende fra os og hun lå meget anspændt hos os med knyttede hænder.

Det var fuldstændig vildt at se hvordan ansigtsudtrykket ændrede sig, kroppen slappede af. Vi har nu en lille harmonisk datter, som virker tryg og afslappet.

Det er fuldstændig vanvittigt, at den lille behandling kunne gøre så meget. Jeg ville inderligt ønske, at vi havde taget et før og efter billede, som var egnet til dig.

Mange hilsner de lykkeligt nybagte forældre. Ballerup


Stress/ angst

Sikken ro jeg har fået i hele min krop. Jeg sover om natten nu og er begyndt, at få et større overskud. Jeg ser faktisk lyst på fremtiden nu. Jeg kan kende mig selv igen.

Jeg er så imponeret over den ro...… allerede efter første behandling.

Min angst og uro mærker jeg ikke til mere. Jeg har nu fået 3 behandlinger. Først to Kranio-sakral og 1 Bars behandling. Det har virkelig givet mig ro i hovedet og jeg er sluppet for tankemylder.

Jeg anbefaler det til alle, som lider af stress og angst.

Du er en omsorgsfuld og kærlig behandler. Du giver dig tid til at møde èn og samtale lidt.

Tusinde tak.

KH Tina Drewsen, Taastrup


Baby- behandling

Til alle der læser dette.

Vi kan varmt anbefale Krystalsol, Hanne er en meget dygtig behandler. Hun kan med sin meget blide behandling opnå mirakler.

Vi har simpelthen fået et andet barn. Nu smilende, rolig og i harmoni.

Det har gjort noget for hele familien.

Vi havde fået Krystalsol anbefalet, men kendte ikke til Kranio sakral Terapi. Vi var mildest talt måløse over effekten. Vores lille Mathi, tog en lang lur efter behandlingen. Ja, han nåede jo lige at have afføring, mens han lå på briksen.  Han har aldrig før taget så lang en lur om dagen. Nu fungerer maven, han kan dreje hovedet frit til begge sider og er meget mere smilende og glad. Det er som om, han har fået en stærkere nakke og vil gerne ligge på maven nu.

Vi anbefaler kranio sakral terapi til alle.

Mange glade og tilfredse hilsner fra Mathi og hans mor og far


Hovedpine/ migræne

Hej

Jeg vil så gerne fortælle, at Hanne er den eneste, der har kunnet hjælpe mig af med min hovedpine/migræne. Jeg følte virkelig, at du var engageret og oprigtig interesseret i min historie. Ingen tvivl om, at du er mega dygtig og kompetent til dit arbejde. Jeg er meget imponeret og anbefaler dig til alle.

Jeg sover i øvrigt fantastisk om natten nu og har fundet ud af, at det faktisk har haft stresset min krop. Så den ro og overskud jeg har nu er virkelig imponerende.

Jeg har faktisk gået med det fra jeg var teenager, dvs. 19 år nu.Jeg er blevet undersøgt på alle måder og gået til kiropraktor, massage, akupuktur, zoneterapi. Ja, jeg havde faktisk opgivet ind til jeg fandt dig på facebook og blev nysgerrig.

Tak og de varmeste anbefalinger Irene S. Larsen, Glostrup


Tinnitus

Hej Hanne

Åh.. jeg har lyst til at fortælle alle, at du har hjulpet mig med min Tinnitus, som jeg har gået med i 15-20 år. Du lovede mig ikke noget og i starten fik jeg en bedring, men gennem tiden er det bare forsvundet helt. Jeg føler mig som et nyt menneske uden den lyd hele tiden. Jeg er afstresset og helt afslappet og kan nyde min søvn på en anden måde. Tusinde tak for alt.

Kærlig hilsen Kirsten W


Migræne

Hej Hanne…

Du skal vide, at jeg er dig meget taknemmelig, fordi du har hjulpet mig med min hovedpine. Nu har jeg gået i flere år og lidt af en voldsom migræne, spist piller og det har faktisk styrret mit liv.

Nogen dage har jeg måttet sygemelde mig, fordi det var så voldsomt. Nu har du med din blide behandling simpelthen for mig udført et "mirakkel", min migræne er væk. Tusinde tak..

Mange hilsner fra Tine Johansen, Værløse.


Baby med kolik

Jeg håber mange læser det her, for jeg anbefaler dig til alle.

Du er fantastisk. Nu har vi gået til kiropraktor, zoneterapeut. Egen læge samt vagtlæge, har udskrevet afførringsmiddel men uden egentlig effekt.

Du tog så godt imod os og med din utrolig blide behandling fik du rettet op ved nakken, korsben samt arbejdet på maven. Løsnet op, som du sagde. Efter 3½ times søvn, hvilket bare fra helt vildt,oplevede vi en kæmpe forandring allerede samme dag. Smilende, rolig og glad. Der er slet ikke den langvarrige gråd længere. Jeg har anbefalet dig til hele mødregruppen nu.

Tusinde tak.

Kærlige hilsenr fra Jeanette og Elo. Herlev.
Diskusprolaps

Hej Hanne

Efter forgæves behandlinger hos kiropraktorer og fysioterapeut for en diskusprolaps, faldt jeg tilfældigt over din hjemmeside. Til at begynde med kunne jeg dårligt kravle op på briksen, men efter hver behandling, fik jeg det bedre.

Da jeg havde fået trykket et par ribben og døjet med det i 14 dage, kontaktede jeg dig igen. Efter blot 2 behandlinger var smerterne forsvundet! Jeg forstår stadig ikke hvordan og hvorfor det virker : ) men anbefaler dig varmt til alle! 1000 tak!

KH Susanne H


Sengevædning

Hej Hanne

Jeg lovede at komme med en tilbagemelding efter et par måneder. Det er gået fantastisk, min søn på 10 år er ikke sengevæder mere og han er nu helt ude af sin medicin. Det virker til at det nu holder permanent ellers kommer vi forbi til en behandling mere.

Kærlig hilsen Dorte (Nicklas`mor)


Kolik

Hej Hanne

Jeg syntes stadig, at det er helt fantastisk hvordan du kunne hjælpe min lille søn på kun to mdr. Han græd altid og ja.. måske hed det kolik, selv om han også græd om dagen. Du fortalte mig, at der sad noget i nakken samt ved korsbenet, som du på din helt blide måde fik styr på. Fatter ikke hvad du gjorde. Men i hvert fald har vi kun været hos dig to gange og han sov som en sten efter første behandling og har siden haft en anden ro i sig. Jeg har stadig ikke forstået hvad

du gør, for du trykker jo nærmest ikke. Men jeg anbefaler dig i hele mødregruppen.

Knus fra Sanne (Marcus`mor)


Ondt i lænd efter hofteoperation

Kære Hanne

Du er fantastisk, du har virkelig hjulpet mig med min lænd. Jeg har efter en hofteoperation haft forfærdelig ondt i min lænd og har slet ikke kunnet ligge med strakte knæ. Nu er min gang blevet bedre, jeg sover bedre om natten og har ikke de smerter i mine knæ og lænd længere. Tusinde tak- og jeg som skulle skubbes hen til dig af min datter, fordi jeg absolut ikke troede på at Kranio-Sakral terapi kunne hjælpe mig.

Mange taknemmelig hilsner Ilse


Frossen skulder

Hej Hanne.

Jeg vil lige sige tusinde tak, fordi du har hjulpet mig med min skulder. Jeg har ellers gået til kiropraktor i to år samt fyseterapeut.

Nu er jeg sluppet af med min ”frossen skulder” og kan igen spille golf. Du skal vide at jeg anbefaler dig til alle.

Mange hilsner fra Eva, Farum


Motoriske udfordringer

Min 6 årige søn har gået hos dig 3 gange nu og han er mærkbart forandret.

Nu kan han uden problemer gå på trapper. Han har altid været sen i sin udvikling og vi har og går stadig til sansemotorik.

Efter sidste behandling, lagde jeg særligt mærke til i min datters SFO, at min søn ikke blev forskrækket længere, når børnene kørte imod min ham på gocart.  Det er som om, hans afstandsbedømmelse er blevet helt anderledes.

Han har heller ikke så hoppende en gang mere.

Det er så vildt, det troede jeg slet ikke at KST kunne hjælpe med.

Han har fået en hel anden fornemmelse af sin krop nu.

Det er sådan at fysioterapeuten også har bemærket en markant forskel.

Hilsen Cecilie, Jonas`mor


BARS- sluppet af med tankemylder

Hold nu op-  en ro jeg har fået i mit hoved. Mig som ikke kan sove for et konstant tankemylder. Jeg lagde mig bare på din briks, der gik ikke længe før jeg følte mig tanketom og kom med snorkelyde. Jeg følte hele tiden, at jeg var tilstede, men oplevede min krop og hjerne slappe fuldstændig af. Dette har varet ved et par uger, men føler lige at jeg skal have en omgang mere.

Det har været ret pudsigt for når jeg efterfølgende har oplevet en forstyrrende tanke, er det som om den ikke er blevet i mit hoved. Den er bare fløjet forbi og givet mig så megen ro til at være mig igen.

Tusinde tak.

KH Susanne, Måløv


Dårlig ryg efter operation for diskusprolaps

Kære Hanne

Jeg er bare så glad fordi du har hjulpet mig med min dårlige ryg.

Jeg har nu i 5 år gået med en dårlig ryg efter at være opereret for diskusprolaps i L5+L6. Efter operationen har jeg gået til fyseterapeut samt kiropraktor og det har ikke rigtig hjulpet. Jeg har været sygemeldt i lange perioder pga. smerter, jeg kunne simpelthen ikke komme ud af min seng om morgenen.

Du var faktisk mit sidste håb, allerede efter 3 behandlinger fik jeg det væsentlig bedre og jeg husker stadig efter 1. behandling, hvor overrasket jeg var over, at jeg kunne mærke en forskel i min lænd.

Tak nu har jeg det super godt, men jeg kan godt mærke når det er tid for ny behandling, så jeg vil komme forbi inden det igen bliver så smertefuldt. Det er en kæmpe lettelse, og så er det bare sådan en blid, afstressende og behagelig behandling- ingen knæk. TAK

Mange venlige hilsner fra Merethe, Herlev

KONTAKT


Nøddelunden 216, 2765 Smørum

info@krystalsol.dk

Tlf. 6178 5616

       KRYSTALSOL ved Hanne Regel

       Kranio-Sakral terapeut

Copyright Krystalsol 2023© All Rights Reserved